2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Kormányzati segítséggel újul meg a pesti alsó rakpart

  • Kormányzati segítséggel újul meg a pesti alsó rakpart

A Duna-part a tiéd is! felütéssel számolt be a főpolgármester közösségi oldalán arról, hogy megújul a pesti alsó rakpart, Kossuth tér és Margit híd közötti szakasza.

Arról azonban már nem tesz említést a posztjában Karácsony Gergely, hogy a rakpart megújításához csaknem nyolcszáz millió forintos támogatást ad a kormány.

Budapest első embere rendszeresen azzal kritizálja a kormányt, hogy pénzt von el a fővárostól.

 

Fürjes Balázs: Itt az ideje, hogy megújuljon a teljes pesti alsó rakpart

Még idén megújulhat a pesti alsó rakpart Margit híd és a Parlament közti szakasza a kormány segítségével - jelentette be Fürjes Balázs.

A Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár Facebook-bejegyzésében azt írta: a kabinet 787 millió forinttal támogatja a beruházást, az összeget már át is utalta a Fővárosi Önkormányzatnak.

A politikus hozzátette: a fejlesztés keretében a rakpart gyalogosan végigjárhatóvá válik a Duna Arénától a "Cipők a Duna-parton" emlékműig.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!