2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Kormányzati segítséggel maradnak meg a munkahelyek

Kormányzati és önkormányzati segítséggel maradnak meg a munkahelyek a gyulai, a pápai és a kapuvári húsüzemekben. Ezt a Miniszterelnökséget vezető államtitkár jelentette be, miután egyeztetett a három város polgármestereivel és országgyűlési képviselőivel.

Lázár János részleteket nem árult el arra hivatkozva, hogy a konkrét lépések üzleti érdekkörök szándékait sértenék.

– A kormány mind a három településnek meg fog adni minden eszközt és minden segítséget ahhoz, hogy ez a több száz munkahely megmaradjon, illetve ha mind a három településen számba vesszük a beszállítókat is, akkor több ezer embernek a megélhetése garantálva legyen – mondta Lázár János, hozzátéve: jó esély van arra, hogy ez sikerülni is fog.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!