2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Kormányszóvivő: Előre kell menni, nem hátra

A kormányszóvivő szerint "előre kell mennünk, nem hátra a múltba, a Gyurcsány-korszakba".  

  • Kormányszóvivő: Előre kell menni, nem hátra

A Magyar Nemzet keddi lapszámában megjelent interjúban Szentkirályi Alexandra azt mondta: nincs fontosabb kérdés egy szülőnek annál, mint a gyermeke jövője.

"Erről döntünk áprilisban, kétszeresen is" - jelentette ki.

 Az országgyűlési választás sorsdöntő lesz, "ugyanis nem a következő négy évről döntünk, hanem Magyarország jövőjéről. Évek kellettek, hogy jóvátegyük a baloldal rombolását, és az emberekkel együtt talpra állítsuk Magyarországot. A baloldal egyszer már megmutatta, mit tud kormányon, a magyar emberek pedig kitessékelték őket. De mint egy rossz porszívóügynök, újra ott állnak az ajtóban, és megpróbálják ránk sózni az ócska portékájukat" - hangoztatta a kormányszóvivő.

Az országgyűlési választás napján népszavazást is tartanak. Ezzel kapcsolatban Szentkirályi Alexandra úgy fogalmazott: mindannyian "a legjobbat akarjuk a gyermekeinknek, és biztonságban akarjuk tudni őket. A törvény pedig arról szól, hogy a szülőknek azt a jogát, hogy a saját gyermekeik neveléséről ők dönthessenek, ne vehessék ki a kezükből. Szeretnénk megakadályozni, hogy a szülők megkerülésével az LMBTQ-propaganda beszivárogjon az óvodákba és az iskolákba."

Úgy vélekedett, hogy a bevándorlók betelepítése továbbra is az európai baloldal határozott célja.

 "Ne legyen kétségünk, ha nálunk is a baloldal jutna hatalomra, ők is beállnának a sorba", teljesítenék a migránsok betelepítésére szóló brüsszeli megrendeléseket - hangoztatta.

 A kormányszóvivő úgy vélekedett, hogy a demográfiai problémák megoldásának kulcsa a családok támogatása. Ők ebben hisznek, ezt teszik - mondta.

 Megszorítás egyedül a baloldal programjában van Szentkirályi Alexandra szerint: "a rezsicsökkentés, a minimálbér, a 13. havi nyugdíj eltörlésére, adóemelésekre, a családi adórendszer megszüntetésére, az egészségügy fizetőssé tételére készülnek. Kormányzásuk alatt is ezeket csinálták" - jelentette ki.

Úgy vélekedett, hogy Novák Katalin az elmúlt tíz évben már bizonyított.

"Remélem, hogy a bírálói nem alacsonyítják le politikai játszmák szintjére az államfőválasztást, már csak azért sem, mert egy történelmi lépésről van szó. Ő lehet Magyarország első női köztársasági elnöke" - fogalmazott a kormányszóvivő.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Menczer Tamás: Megvan a 20.000 aláírás! + videó

Menczer Tamás: Megvan a 20.000 aláírás! + videó

Néhány óra alatt összegyűjtötte az európai parlamenti választáshoz szükséges húszezer aláírást a Fidesz–KDNP - jelentette be a kormánypártok kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás azt mondta: a munkát folytatják, a cél, hogy minél több emberhez jussanak el.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A pécsi buszok járműcseréje bíróságon végződött + videó

A pécsi buszok járműcseréje bíróságon végződött + videó

Április 30-án hirdeti ki másodfokú határozatát a Pécsi Ítélőtábla, a buszos ügy néven ismert perben. A vádirat szerint az eredeti árnál 666 millió forinttal többért vett Pécs használt tömegközlekedési járműveket. Első fokon a vádlottakat felmentették.
Megvan Csire Zsuzsi temetésének időpontja

Megvan Csire Zsuzsi temetésének időpontja

A múlt hétfőn elhunyt Csire Zsuzsi, a szívbeteg debreceni lány. A tragédiát követően, pénteken az édesanyja a közösségi oldalán tette közzé, hogy mikor lesz a fiatal lány végső búcsúztatása - írja a haon.hu.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!