2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Belföld

Konkrét bizonyítékot szolgáltatott Anonymus a Városháza eladásáról

Újabb két hazugságról rántotta le a leplet Anonymus újabb kis videója. A maszkos alak azt állítja, hogy egyrészről azért csinálná meg az új közparkot a főváros, hogy mélygarázst építsenek és szétrombolják a területet. Másrészről pedig konkért bizonyítékot ad arra, hogy a Városháza eladását nagyon is komolyan gondolták. Az újabb hangfelvétel bizonyítja, hogy a beígért parkfejlesztést a Karácsony vezette fővárosi önkormányzat mégsem gondolja olyan komolyan, mint ahogy mondják. A mai friss felvételen többek között Barcs Balázs a fővárosi vagyonkezelő vezetője, Gansperger Gyula a korábbi Wallis vezér és Berki Zsolt a vagyonkezelő bizalmasa azonosítható.

  • Konkrét bizonyítékot szolgáltatott Anonymus a Városháza eladásáról

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A változások, amelyek több mint négymillió ember érintenek + viddeó

A változások, amelyek több mint négymillió ember érintenek + viddeó

Ebben a konstrukcióban mindenki nyert - jelentette ki Szilágyi Demeter, a BKK igazgatósági tagja, józsefvárosi Fidesz-képviselő a Napi aktuálisban annak kapcsán, hogy március 1-jétől egyszerűsíti és olcsóbbá teszi közösségi közlekedést a péntektől életbe lépő új tarifarendszer.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!