2022. 09. 29. Csütörtök Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

Konkrét bizonyítékot szolgáltatott Anonymus a Városháza eladásáról

Újabb két hazugságról rántotta le a leplet Anonymus újabb kis videója. A maszkos alak azt állítja, hogy egyrészről azért csinálná meg az új közparkot a főváros, hogy mélygarázst építsenek és szétrombolják a területet. Másrészről pedig konkért bizonyítékot ad arra, hogy a Városháza eladását nagyon is komolyan gondolták. Az újabb hangfelvétel bizonyítja, hogy a beígért parkfejlesztést a Karácsony vezette fővárosi önkormányzat mégsem gondolja olyan komolyan, mint ahogy mondják. A mai friss felvételen többek között Barcs Balázs a fővárosi vagyonkezelő vezetője, Gansperger Gyula a korábbi Wallis vezér és Berki Zsolt a vagyonkezelő bizalmasa azonosítható.

  • Konkrét bizonyítékot szolgáltatott Anonymus a Városháza eladásáról

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!