2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Kommunista időket idéző bemutatkozás Kiskunfélegyházán

Kommunista időket idéző jelenetek zajlottak le Kiskunfélegyházán Kollosai János az ellenzék által támogatott független polgármester-jelölt és Nagy Blanka képviselő-jelölt bemutatásán.

  • Kommunista időket idéző bemutatkozás Kiskunfélegyházán

A képviselőjelöltek bemutatkozása előtt már előre le kellett írniuk az újságíróknak a kérdéseiket. Ráadásul úgy, hogy azt sem tudták kik lesznek a jelöltek és hogy mi lesz a programjuk.

A kérdéseket az egyik jelölt élettársa nézte át és mindössze csak egyet olvasott fel. Azt szerettük volna megtudni Nagy Blankától, hogy miért gondolta, hogy 19 évesen politikai pályára lép, és bocsánatot kér-e az obszcén kijelentéseivel megbántott emberektől. A moderátor cenzúrázta a kérdésünket, csak az elejét tette fel.

Szerettük volna megtudni Kolossai János polgármesterjelölttől, hogy még mindig azt kívánja-e, hogy Orbán Viktor halljon meg, ahogy korábban egy Facebook bejegyzésben már leírta, illetve, hogy hova tűnt a közösségi oldala, ahol nőket és erdélyi magyarokat is sértegető bejegyzéseket osztott meg. De nem kaptunk választ.

A fidesz helyi elnöke szerint kommunista időket idézően viselkedtek az ellenzéki jelöltek, azzal, hogy előre leíratták a kérdéseket, majd pedig nem válaszoltak azokra.

A kormánypárt helyi elnöke szerint néhány ellenzéki képviselőnek, csak az a célja, hogy pártlistán bejusson a közgyűlésbe. Nagy Blanka indulásáról annyit mondott, hogy szerinte túl sok embert megbántott a kijelentéseivel, és nincs esélye egyéniben nyerni.

Hír TV 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!