2020. július 16.,
csütörtök, Valter napja

Kommunista időket idéző bemutatkozás Kiskunfélegyházán

2019. augusztus 15., csütörtök 07:24

Kommunista időket idéző jelenetek zajlottak le Kiskunfélegyházán Kollosai János az ellenzék által támogatott független polgármester-jelölt és Nagy Blanka képviselő-jelölt bemutatásán.

A képviselőjelöltek bemutatkozása előtt már előre le kellett írniuk az újságíróknak a kérdéseiket. Ráadásul úgy, hogy azt sem tudták kik lesznek a jelöltek és hogy mi lesz a programjuk.

A kérdéseket az egyik jelölt élettársa nézte át és mindössze csak egyet olvasott fel. Azt szerettük volna megtudni Nagy Blankától, hogy miért gondolta, hogy 19 évesen politikai pályára lép, és bocsánatot kér-e az obszcén kijelentéseivel megbántott emberektől. A moderátor cenzúrázta a kérdésünket, csak az elejét tette fel.

Szerettük volna megtudni Kolossai János polgármesterjelölttől, hogy még mindig azt kívánja-e, hogy Orbán Viktor halljon meg, ahogy korábban egy Facebook bejegyzésben már leírta, illetve, hogy hova tűnt a közösségi oldala, ahol nőket és erdélyi magyarokat is sértegető bejegyzéseket osztott meg. De nem kaptunk választ.

A fidesz helyi elnöke szerint kommunista időket idézően viselkedtek az ellenzéki jelöltek, azzal, hogy előre leíratták a kérdéseket, majd pedig nem válaszoltak azokra.

A kormánypárt helyi elnöke szerint néhány ellenzéki képviselőnek, csak az a célja, hogy pártlistán bejusson a közgyűlésbe. Nagy Blanka indulásáról annyit mondott, hogy szerinte túl sok embert megbántott a kijelentéseivel, és nincs esélye egyéniben nyerni.

Hír TV