2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vörös narkó 03:00

Belföld

Kommunikációs szakértő: Magyar Péter a szennyezett reputáció klasszikus esete

Felemeli a nadrágszíjat, büszkén pózol vele. Ha így folytatja, akkor a Tisza párt diktafonos kulcstartókat is fog osztogatni – írja Facebook-bejegyzésében Perlaky-Papp József kommunikációs szakember.

  • Kommunikációs szakértő: Magyar Péter a szennyezett reputáció klasszikus esete

A Budapesti Metropolitan Egyetem címzetes docense Facebook-oldalán így fogalmaz:

Ezek a szimbólumok végig fogják kísérni a közéleti pályáját, a kommunikációs stílusát nézve még ki fog ez egészülni mással is. Ezt a túlzásokra épülő, konfrontatív politikát eddig Gyurcsányék vitték. Láthatóan a "viharban született ember" ebben is túllépett rajtuk.

Magyart a családon belüli bántalmazás vádja, Gyurcsányt az őszödi beszéd szorítja.

Perlaky-Papp szerint:

A nem kezelt krízisek ilyenek, beszorítanak a témába. Sérül a növekedési potenciál, elválaszthatják a nagyobb céljaitól. Gyurcsányék is az előremenekülést választották, a DK alakulógyűlésén az őszödi beszéd teljes változatát meg lehetett vásárolni cédén.

Az előremenekülés azonban csak arra alkalmas, hogy a támogatói mag identitását építse, a szemben az egész világgal érzésben megerősítse.

Mindenesetre abban sem tűnik túl ügyesnek Magyar Péter, hogy ne táplálja közéleti mozgásával, kommunikációjával az agresszivitás vádját. Nem zavartatja magát: ordibál a békés hívőkkel a platóról, lóbálja a nadrágszíjat, fenyegeti a politikusokat, újabban már a kampányzáró gyűlésén sem akar békés maradni

– jegyzi meg a Metropolitan Egyetem címzetes docense.

Az aktív és elkötelezett magon túlról nézve a platóról ordibálás és a nadrágszíjlóbálás fenyegető és ízléstelen dolog – összegzi a kommunikációs szakember.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megvédte futsalbajnoki címét a Haladás

Megvédte futsalbajnoki címét a Haladás

A Haladás megvédte címét a férfi futsal NB I-ben, miután a döntő negyedik mérkőzésén hétfőn 5-4-re győzött a kihívó Kecskemét otthonában, ezzel 3-1-re megnyerte a párharcot.
Vezércikk - Őrült ötlettel állt elő Manfred Weber + videó

Vezércikk - Őrült ötlettel állt elő Manfred Weber + videó

Bevezényelnék a magyar fiatalokat a kötelező EU-s hadseregbe, aztán eldöntenék, hová küldjék őket bevetésre – Orbán Viktor nem hagyta szó nélkül Manfred Weber döbbenetes javaslatát, de a témáról a Vezércikk vendégei is elmondták a véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Féltek a tatabányai étterem dolgozói Magyar Péter híveinek őrjöngése miatt + videó

Féltek a tatabányai étterem dolgozói Magyar Péter híveinek őrjöngése miatt + videó

Ismét botrányos jelenetek zajlottak Magyar Péter országjárása során. Ezúttal egy tatabányai étterem és kávézó előtt őrjöngtek a hívei. Öt aktivista szeretett volna a teraszon leülni, de - állításuk szerint - ezt a személyzet megtiltotta nekik, mert a Tisza Párt kitűzőjét viselték. Az étterem üzemeltetője szerint ez nem igaz, csupán annyi történt, hogy a teraszon lévő asztalok foglaltak voltak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!