2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

A Pál utcai fiúk

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Kommunikációs pálfordulás a DK-nál

DK

Kommunikációs pálfordulás a DK-nál. A Gyurcsány-párt alelnöke szerint ugyanis mindegy, hogy melyik vakcinát kapják az emberek, a háziorvosnak kell a beteg állapotához igazítania az oltóanyag megválasztását. A DK korábban petíciót is indított a kínai készítmény elutasítása érdekében, amióta azonban Dobrev Klára is elkapta a vírust már másképp vélekednek.

  • Kommunikációs pálfordulás a DK-nál

A kínai vakcina használata ellen indított petíciót a DK, később a pártelnök az évértékelőjében is az unió által jóváhagyott vakcinák mellett érvelt.

A baloldal az oltási kampány kezdete óta azzal riogatott, hogy veszélyes a kínai és az orosz vakcina, és folyamatosan próbálta elbizonytalanítani az embereket a készítményekkel kapcsolatban. Mostanra azonban úgy tűnik megváltozott a hozzáállásuk.

A DK alelnöke az ATV-ben hétfőn már azt bizonygatta, hogy pártja kiáll az oltások mellett, és hangsúlyozta: szerinte minden esetben a háziorvosnak kell eldöntenie, hogy a beteg melyik vakcinából kapjon.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára közösségi oldalán reagált az ellenzék megváltozott kommunikációjára. Menczer Tamás szerint ez is azt mutatja, hogy a baloldali politikusok mindig csak magukra gondolnak.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint nem segíti a védekezést az, ha össze-vissza beszélnek a vakcinákról. Hollik István híradónknak azt mondta: a baloldal ezzel csak összezavarja az embereket.

Hollik István hozzátette: a Magyarországon elérhető oltóanyagok mindegyikét megvizsgálták a magyar szakemberek, és biztonságosnak találták őket. Jó lenne, ha baloldali politikusok is hinnének nekik és nem szólnának bele a szakemberek dolgába.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!