2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Kocsis Máté: Szélsőbaloldali antifa bűnöző verte szét a józsefvárosi Fidesz irodát

A múlt heti erőszakos támadás után is tudni lehetett, hogy Pikó András közlésével ellentétben nem egy józsefvárosi dühös átlagpolgár az elkövető, hanem a helyi baloldal aktivistája, ezért is volt képmutató a polgármester eljárása és kommunikációja – írta többi között Kocsis Máté február 21-ei facebookos bejegyzésében.

  • Kocsis Máté: Szélsőbaloldali antifa bűnöző verte szét a józsefvárosi Fidesz irodát

Kocsis Máté facebookos oldalán február 21-ei posztjában többek között így fogalmaz: 

"Mára hivatalosan is kiderült, amit eddig is tudtunk: szélsőbaloldali antifa bűnöző verte szét a józsefvárosi Fidesz irodát.

Ny. Tamás (netes összevetések alapján: Nyulasi) 27 éves, Jámbor András és Pikó András aktivistája, illetve korábban a tatabányai baloldali polgármester kabinetjének kommunikációs gyakornoka volt. (Személyét, interneten fellelhető kapcsolatrendszerét, az antifa terrorszervezethez való kötődését később bemutatjuk.)

A múlt heti erőszakos támadás (https://magyarnemzet.hu/.../agressziv-tamadas-erte-a...) után is tudni lehetett, hogy Pikó András közlésével ellentétben nem egy józsefvárosi dühös átlagpolgár az elkövető, hanem a helyi baloldal aktivistája, ezért is volt képmutató a polgármester eljárása és kommunikációja. Az is érdekes, hogy pont a támadás napján sétált el Pikó a Fidesz iroda mellett, majd azt mondta azért, mert a Pázmány egyetem bejárásán volt. Azonban az egyetem és önkormányzat közötti ésszerű sétaútvonalak nem érintik a Fidesz irodát (vele ellentétben én a környéken nőttem fel), tehát sokkal inkább arról van szó, hogy neki értesülnie kellett a támadásról, és nyilván nem véletlenül járt arra. Akkor annyit közölt: “A jogos indulat sem jogosít fel erőszakra. Az elmúlt napok történései miatt sokan éreznek tehetetlen dühöt. A gyerekeket ért erőszak és annak leplezése bűn. Az emiatti indulat érthető, de még a jogos indulat sem jogosít fel az erőszakra.”

A Fidesz parlamenti frakcióvezetőjének teljes posztját IDE kattintva lehet elolvasni.

Fotó: Kocsis Máté/Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt

Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt

Budapesten több helyszínen tájékozódott és tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a főváros helyzetéről, problémáiról, fejlesztésekről - olvasható Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjének az MTI-hez eljuttatott hétvégi kampányösszefoglalójában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!