2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Radar 17:10

Belföld

Kocsis: Máté: Az ellenzéknek nem kell külföldre mennie azért, hogy szégyenkezzen

A Fidesz és a KDNP frakcióvezetője is válaszolt az elhangzottakra.

  • Kocsis: Máté: Az ellenzéknek nem kell külföldre mennie azért, hogy szégyenkezzen

Kocsis Máté felszólalását azzal kezdte, hogy Európában nincs még egy olyan ország, ahol a kormánynak olyan ellenzéke van, amelyik rátámad a haza szuveneritására, és azért szurkolnak, hogy Magyarország ne részesüljön az uniós forrásokból, illetve, hogy a tomboló világjárvány minél nagyobb károkat okozzon – húzta alá.

A nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője arra is kitért, ennek érdekében képesek videót és statisztikát hamisítani, és sorozatosan megtévesztik a választókat, most például a vakcinával igyekeznek trükközni.

Tóth Bertalan felszólalásra Kocsis úgy reagált, hogy a baloldalnak nem kell külföldre mennie ahhoz, hogy szégyenkezzen.

Simicskó István: Nem engedünk semmiféle zsarolásnak, bárhonnan is jöjjön 

„A KDNP frakciója igen komoly sikernek tartja az Európai Tanács múlt heti ülésén elért magyar eredményeket. Miniszterelnök úr adott egy tájékoztatást ezt megelőzendően, pontosan a múlthéten hétfőn. Meg kell, hogy mondjam – önök is ott voltak, a baloldali frakcióvezetők meghallgathatták a miniszterelnök úrnak az álláspontját. Egy őszinte, egyértelmű, világos stratégiával készült a múltheti tanácsülésre és ismertette a napirendi pontokat is és a magyar álláspontot is. A magyar álláspont az egyértelmű és most is az: nem engedni semmiféle zsarolásnak bárhonnan is jöjjön az.

Nehéz időszakban különösen fontos ez, hiszen világjárványnak lehetünk tanúi, részesei, emellett egy gazdasági válságot is láthatunk. Amikor emberek életéről van szó, akkor nem lehet engedni sem politikai, sem ideológiai zsarolásnak(…)”

- mondta felszólalásában Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Folytatódik a kánikula

Folytatódik a kánikula

Szombaton 28-36 Celsius-fok várható, majd vasárnapra némileg csökken a meleg, és elszórtan záporok-zivatarok jelenhetnek meg, a legmelegebb órákban 27-33 fok valószínű.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!