2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tiltott absztraktok 03:00

Belföld

Kocsis Máté: A szülőknek előjogaik vannak a saját gyermekük nevelésében

Meg kell védeni a gyermekeket az életkoruknak nem megfelelő tartalmaktól még akkor is, ha ennek az az ára, hogy néhány hétig hazudoznak erről a törvényről az európai sajtóban – reagált a gyermekvédelmi törvényt ért kritikákra Kocsis Máté a Patrióta YouTube-csatornán.

  • Kocsis Máté: A szülőknek előjogaik vannak a saját gyermekük nevelésében

A Fidesz frakcióvezetője – aki a törvény benyújtója is volt – a módosításokkal kapcsolatban kifejtette: abban semmilyen kirekesztő passzus nincs, a felnőtteket meg sem említi. „Abban pedig ne legyen már vita, hogy a szülőknek előjogaik vannak a saját gyermekük nevelését illetően” – emelte ki.

Az óvodákban, iskolákban a homoszexualitást és nemváltást hirdető Soros-NGO-ra utalva felvetette: hogyan képzelik, hogy a szülők beleegyezése nélkül ők nevelgethetik vagy terelgethetik a gyermekek szexuális érdeklődését?

Ezek a liberális szervezetek meg ez az erőszakos LMBTQ-propaganda villámgyorsan távozzon a gyerekszobákból! – fogalmazta meg.

A kormánypárti politikus azzal indokolta a pedofilellenes törvénycsomag benyújtását, hogy a büntetések nem voltak kellően súlyosak, miközben a pedofil-bűncselekmények a legdurvábbak. A törvénymódosítás után duplájára emelkedtek a büntetési tételek, új minősített eseteket vezettek be, még több munkakörből kizárták az elkövetőket és elérhetővé teszik a pedofilok listáját.

Kocsis Máté a beszélgetésben Gyurcsány Ferencet nevezte a legnagyobb politikai ellenfélnek. A DK elnökét végtelenül veszélyes és mérhetetlenül aljas emberként írta le.

„Amit ez az őrült csinál, az számomra elfogadhatatlan” – jelentette ki, bírálva, hogy Gyurcsány a költségvetési számok meghamisítása, trükkök százai, a politikai ellenfelek véres szétveretése után visszatért a politikába, és most még ő oktat ki másokat.

Gyurcsány feleségének, Dobrev Klárának a miniszterelnök-jelöltségét pedig úgy kommentálta: sugárzik róla, hogy soha életében nem a magyar érdekekért küzdött, hanem a kommunista ifjúsági világtalálkozók által átlengett internacionalista szellemben és közös kommunista jövőben hitt. Azóta pedig Moszkvát leváltotta Brüsszelre, és minden megnyilvánulásából érződik, hogy most oda akar megfelelni. A fideszes politikus azt is megjegyezte, a DK megtisztelhette volna annyival a magyarokat, hogy olyan embert jelöl miniszterelnöknek, aki legalább Magyarországon született, nem Bulgáriában.

A gazdaság helyzetéről szólva ténykérdésnek nevezte, hogy a 12 éves jobboldali kurzus alatt a magyar gazdaság, a családok, munkavállalók helyzete javult. Az átlagbér-növekedést, a tartósan 5-6 százalékos gazdasági bővülést és a 3 százalék alatti munkanélküliséget még azok sem nagyon tudják tényalapon vitatni, akik egyébként személyesen nem kedvelnek bennünket – jegyezte meg.

Kocsis Máté szerint a fiataloknak is érdemes megnézniük, mi ellen lehet lázadni. Mint mondta, ma valódi forradalmat a jobboldalon lehet csinálni, mert nagyon sok olyan dolog történik a világban, amit mi, magyarok nem akarunk.

„Nem akarjuk a gyerekeinket kiszolgáltatni erőszakos szexuális propagandának. Nem akarjuk például, hogy a migránsok ellepjenek bennünket” – sorolta a frakcióvezető, aki azt is felidézte, mekkora európai balhé volt abból, amikor a világtrenddel szemben Magyarország kerítést épített a déli határon.

„Ma egyébként liberálisnak lenni, meg ezeket az eukomform brüsszeli nyavalygásokat elmondani a sajtóban a legkönnyebb dolog” – vélekedett a fideszes politikus, aki szerint az a bátorság, ha valaki nem azt mondja, amit a liberális világ hallani akar.

A jövő évi választást a következő évtized meghatározó döntési pontjának nevezte. Lesz egy Orbán Viktor vezette jobboldal, amelyik megvédte a határokat, családbarát intézkedéseket hozott, megvédi a gyermekeket és kiáll a magyar érdekekért bármi áron. És lesz egy Gyurcsány Ferenc vezette baloldal, amelyik nemzetközi elköteleződésű, adóemelésben gondolkodik, családellenes. Egy újabb Gyurcsány-kormány – hívják azt átmenetileg éppen Karácsonynak vagy Dobrevnek – olyan károkat okozna, amiket már nem biztos, hogy később ki lehetne javítani – mutatott rá.

Magyar Nemzet

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Korábbi ígéreteivel ellentétben - úgy tűnik - mégis EP-képviselő akar lenni Magyar Péter? A kérdésről látszólag megszavaztatja a támogatóit, a szavazásnál azonban csak a képviselői mandátum felvétele melletti érveket hozott fel. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Karácsony Gergely benyújtotta indítványát a Kúriának + videó

Karácsony Gergely benyújtotta indítványát a Kúriának + videó

A főpolgármester-választás megismétlését kéri Karácsony Gergely. Már be is nyújtotta a beadványt, annak ellenére, hogy pénteken a Nemzeti Választási Bizottság ismét az ő győzelmét állapította meg. Vitézy Dávid úgy reagált: áll az új voksolás elé.
Forró napok elé nézünk

Forró napok elé nézünk

A következő napokban beköszönt a kánikula, egyre perzselőbb lesz a napsütés, ezáltal pedig az UV-sugárzás is egyre extrémebb lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. hétfő délutáni videójából.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!