2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Kocsis: Az eltérő álláspont elfogadott, de amit Gyurcsány csinál, az vérlázító

Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője Magyarország élőben című műsorunkban arról beszélt, Gyurcsány Ferenc siralmas kormányzati teljesítménye mellett magyarázza, hogy mi az a jogállamiság és demokrácia, ez pedig egyenesen vérlázító, főleg az őszödi beszéd 12. évfordulóján.

  • Kocsis: Az eltérő álláspont elfogadott, de amit Gyurcsány csinál, az vérlázító

A Fidesz frakcióvezetője hétfőn Szabó Tímeával (A Párbeszéd frakcióvezetője) és Gyurcsány Ferenccel is éles vitát folytatott a parlament plenáris ülésén. Erre reagálva úgy szólt, Szabó egy bevándorláspárti politikus, aki mást gondol erről a kérdésről, mint a magyar emberek jelentős része, és a kormány.

A DK frakcióvezetője ettől eltér egy kicsit – folytatta. „Gyurcsány Ferenc már volt kormányon, sajnos ismeri az egész ország az ő kormányzati teljesítményét, (…) a legvérlázítóbb az őszödi beszéd 12. évfordulóján demokráciáról és jogállamiságról beszélnie” – hangsúlyozta a politikus.

Hozzátette: „Semmilyen morális alapja nincsen, hogy szólásra emelkedjen.”

Úgy vélte, mindamellett, hogy a politikusok eltérő álláspontja helyes és elfogadott, Gyurcsány Ferenc hergeli a társadalmat a határon túliakkal szemben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!