2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Az orvosok hercege - Boldog Batthyány-Strattmann László

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Kitüntették a Hír Televízió riporterét

Háromszázmillió forinttal egészítette ki a kormány a polgárőr szövetség idei támogatását – jelentette be Kontrát Károly, a belügyi államtitkár a testület október 23-a alkalmából rendezett ünnepi díjátadóján.

A testület kiosztotta a többi között az év polgárőre, valamint az év polgárőr egyesülete kitüntetését, a szövetség sajtódíját pedig Losonczi Kata kapta. A Hír Televízió szerkesztő-riportere 15 éve tudósít különböző katasztrófák helyszínéről.

„Mérhetetlenül boldog vagyok, de ez a díj nemcsak az enyém, hanem mindannyiunké, valamennyi Hír TV-s kollégáé, ugyanis együtt csináltuk végig az összes katasztrófahelyzetet, amiről tudósítottunk, nyilván, és ez mindenkié. A másik dolog, ami miatt nagyon fontos ez a díj, hogy elhunyt édesapám is polgárőr volt” – fogalmazott Losonczi Kata.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!