2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Kispesti leszámolás

A baloldali kispesti önkormányzat vagyonkezelőjének igazgatója jelentette fel Paróczai Anikót. Ezt maga Kránitz Krisztián ismerte el a Magyar Nemzetnek. Kránitz elmondása szerint azért jelentette fel a momentumos önkormányzati képviselőt, mert a politikus egy Facebook-videóban mutatta be a spanyolországi ingatlanját, illetve annak tulajdoni lapját. A kispesti Fidesz frakcióvezetője szerint a kialakult helyzet is azt mutatja, hogy káosz van a hatalomért folytatott harcban a baloldalon.

  • Kispesti leszámolás

Mr. 40% - így nevezik a kispesti korrupciós botrányról kiszivárgott hangfelvételen Kránitz Krisztiánt a kerület vagyonkezelőjének vezetőjét.

A Hír TV és a Magyar Nemzet tényfeltáró cikkeiből és műsoraiból összegyűjtött információkat felhasználva videót készített a kerület átláthatósági tanácsnoka.

A Momentumos politikus ezen bemutatta a Kránitz spanyolországi ingatlanát, amiért Paróczai Anikót a múlt héten rabosították.

A kispesti vagyonkezelő igazgatója most a Magyar Nemzetnek elismerte, hogy ő jelentette fel az átláthatósági tanácsnokot.

Kránitz Krisztiánnak semmilyen tisztséget nem szabadna betöltenie a kerület életében - közölte a kispesti átláthatóságért felelős tanácsnok. Paróczai Anikó híradónknak elmondta, hogy nem gondolja, hogy törvényt sértett volna és feljelentés helyett jobb lenne ha tisztázná magát a vádak alól Kránitz.

Ha a kispesti átláthatóságért felelős tanácsnok úgy hoz nyilvánosságra adatokat, hogy azzal törvényt sért, akkor viselnie kell a tettei következményeit - közölte a kerületi fidesz frakcióvezetője.

Dódity Gabriella szerint a történtek csak azt mutatják, hogy káoszba fordult Kispesten a baloldal hatalomért folytatott harca.

Kránitz szerint a bejegyzésben a valóságot torzító állítások voltak, amelyek célja, hogy negatív színben tüntessék fel és célkeresztbe állítsák őt. A napilap beszámolója szerint lelepleződött Paróczai Anikó is, akiről bebizonyosodott, hogy a Magyar Nemzetből származó információkat használt fel, amelyeket saját „tényfeltáró” munkájaként mutatott be a nyilvánosságnak.

A teljes cikk ITT olvasható!

Hír TV, Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!