2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Radar 23:40

Belföld

Kishitű költségvetést fogadhatnak el Miskolcon

Kishitű és fejlesztések nélküli költségvetést fogadna el az idei évre Miskolc ellenzéki vezetése, ezért a helyi Fidesz rekordszámú, több mint száz módosító indítványt tartalmazó csomagot adott le a városházán. A mintegy másfél milliárd forint értékű beruházásokat tartalmazó javaslatokat a lakossági igények alapján alkotta meg a helyi kormánypárti frakció.

  • Kishitű költségvetést fogadhatnak el Miskolcon

Lukakat kell betömni, emiatt nem jut pénz fejlesztésre az idei költségvetésben - állítja Miskolc ellenzéki polgármestere.

A büdzsét február végén tárgyalja a képviselőtestület. A Fidesz szerint kishitű, és beruházások nélküli tervezet akar elfogadtatni az ellenzék. Ezért összesen 134 javaslatot tartalmazó módosító indítvány-csomagot nyújtottak be.

A Fidesz-KDNP frakció által benyújtott módosító indítványok összesen 1.4 milliárd forintnyi fejlesztést tartalmaznak, amelyet szerintük belső átcsoportosítással elő lehetne teremteni.

Ezek mind-mind lakossági igények, amik megjelennek, és szerintünk, ezeknek a lakossági igényeknek igenis meg kell jelennie Miskolc megyei jogú város idei költségvetésében. Nagyon fontos, ahogy frakcióvezető kollégám is elmondta, itt ezek az összegek, amelyeket mi a módosító indítványban benyújtunk, ezek nem terhelik meg pluszban a költségvetést, tehát szerintünk reális, támogatható, a miskolciak érdekét szolgálók ezek az indítványok

- mondta Molnár Péter, a KDNP miskolci frakcióvezetője.

Veres Pál polgármestert az üggyel kapcsolatban nem kívánt nyilatkozni.

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megvédte futsalbajnoki címét a Haladás

Megvédte futsalbajnoki címét a Haladás

A Haladás megvédte címét a férfi futsal NB I-ben, miután a döntő negyedik mérkőzésén hétfőn 5-4-re győzött a kihívó Kecskemét otthonában, ezzel 3-1-re megnyerte a párharcot.
Vezércikk - Őrült ötlettel állt elő Manfred Weber + videó

Vezércikk - Őrült ötlettel állt elő Manfred Weber + videó

Bevezényelnék a magyar fiatalokat a kötelező EU-s hadseregbe, aztán eldöntenék, hová küldjék őket bevetésre – Orbán Viktor nem hagyta szó nélkül Manfred Weber döbbenetes javaslatát, de a témáról a Vezércikk vendégei is elmondták a véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Féltek a tatabányai étterem dolgozói Magyar Péter híveinek őrjöngése miatt + videó

Féltek a tatabányai étterem dolgozói Magyar Péter híveinek őrjöngése miatt + videó

Ismét botrányos jelenetek zajlottak Magyar Péter országjárása során. Ezúttal egy tatabányai étterem és kávézó előtt őrjöngtek a hívei. Öt aktivista szeretett volna a teraszon leülni, de - állításuk szerint - ezt a személyzet megtiltotta nekik, mert a Tisza Párt kitűzőjét viselték. Az étterem üzemeltetője szerint ez nem igaz, csupán annyi történt, hogy a teraszon lévő asztalok foglaltak voltak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!