2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

KINCS: A családpolitikát az édesanyákra kell alapozni

Az édesanyák szerepéről készített kutatást a Kopp Mária Intézet. A megkérdezettek 78 százaléka egyetértett azzal az állítással, hogy az édesanyák tartják össze a családokat. Többségük szerint pedig a családpolitikát az édesanyákra kell alapozni - hangzott el az M1-en.

  • KINCS: A családpolitikát az édesanyákra kell alapozni

Fűrész Tünde, az Intézet elnöke elmondta: az édesanyáknak nagyon fontos szerepük van, nemcsak a családok, hanem a társadalom szempontjából is. A friss kutatás azt mutatja, hogy az édesanyákat elismerik Magyarországon, és az ő szerepüket nagyon fontosnak tartják a család összetartásában is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!