2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

KINCS: A családpolitikát az édesanyákra kell alapozni

Az édesanyák szerepéről készített kutatást a Kopp Mária Intézet. A megkérdezettek 78 százaléka egyetértett azzal az állítással, hogy az édesanyák tartják össze a családokat. Többségük szerint pedig a családpolitikát az édesanyákra kell alapozni - hangzott el az M1-en.

  • KINCS: A családpolitikát az édesanyákra kell alapozni

Fűrész Tünde, az Intézet elnöke elmondta: az édesanyáknak nagyon fontos szerepük van, nemcsak a családok, hanem a társadalom szempontjából is. A friss kutatás azt mutatja, hogy az édesanyákat elismerik Magyarországon, és az ő szerepüket nagyon fontosnak tartják a család összetartásában is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!