2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az ezüstcsapat és a '38-as világbajnoki döntő 03:00

Belföld

Kigyulladt egy panel, két csecsemőt vittek kórházba

Tűz volt egy budapesti panelházban hajnalban. Két csecsemőt füstmérgezés gyanújával kórházba vittek.

A XIII. kerületi panelház negyedik emeletén az egyik lakás gyulladt ki, a nagy füst miatt több lakót az utcára menekítettek. Ők egy melegedőbuszban várták meg, amíg a tűzoltók átszellőztetik a lépcsőházat. Egyelőre nem tudni, hogy miért gyulladt ki a negyedik emeleti lakás.

„A tűzoltókat hatalmas lángok fogadták, amelyek az ablakon csaptak ki. A sűrű füst miatt a negyedik emelet feletti szinteket a tűzoltók kiürítették. Közel száz ember várta az utcán a tűzoltás végét – tájékoztatta a Hír Televíziót a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A Budapesti Közlekedési Központ melegedőbuszt küldött a helyszínre. Az Országos Mentőszolgálat két csecsemőt és a kigyulladt lakás tulajdonosát, egy középkorú férfit szállított füstmérgezés gyanújával kórházba. A tűz oltásában és a lakóház kiürítésében közel 25 tűzoltó vett részt. Nem sokkal reggel hat óra után a lakók visszatérhettek otthonaikba. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság jelenleg is vizsgálja a tűz keletkezésének körülményeit – tette hozzá Kisdi Márk Máté.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!