2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Fidesz-KDNP kampánynyitója

Következik:

Paláver 16:30

Belföld

Kiállnak a szigorúbb büntetés mellett, és készek lépni

Az Igazságügyi Minisztérium államtitkára szerint kész a büntető törvénykönyv módosítására a kormány, ha a három csapás törvény egyes rendelkezéseinek alkotmánybírósági megsemmisítése miatt a bűnözők kibújhatnak a felelősségre vonás alól.

Kész a büntető törvénykönyv módosítására a kormány, ha a három csapás törvény egyes rendelkezéseinek megsemmisítése miatt a bűnözők kibújhatnak a felelősségre vonás alól – mondta Répássy Róbert. Az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára Magyarország élőben című műsorunkban is kiállt a szigorú büntetés mellett.

– Az Igazságügyi Minisztérium folyamatosan elemzi a gyakorlatot, és figyelemmel fogja kísérni, hogy a kormány büntetőpolitikai célja megvalósul-e a visszaeső bűnözőknek a szigorú büntetésével. Amennyiben azt tapasztalnánk, hogy vannak olyan bűnelkövetők, akik három vagy annál több erőszakos bűncselekményt követnének el, de az Alkotmánybíróság mostani határozata alapján kicsúsznak a büntetőjog szigorából, akkor természetesen lépni fogunk – hangsúlyozta a politikus.

Tekintse meg a Répássy Róberttel készült teljes beszélgetést:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Magyar Péter pártjának listáján is megjelentek Soros emberei

Magyar Péter pártjának listáján is megjelentek Soros emberei

Magyar Péter nyilvánosságra hozta a pártja jelöltjeinek listáját. A jelöltek közül többen olyan álcivil, Soros-közeli szervezetekben is dolgoznak, ami miatt felvetődik a kérdés, hogy ezek az emberek kinek is az érdekét képviselnék Brüsszelben – írja a Tűzfalcsoport.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!