2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napi aktuális 04:40

Belföld

Kettős mérce

Miközben Karácsony Gergely egy rendezvényen arról panaszkodott, hogy folyamatosan provokációnak van kitéve, a Párbeszéd aktivistái nyuszijelmezbe öltözve zavarták meg Tarlós István beszédét.

  • Kettős mérce

Karácsony Gergely folyamatosan a támadások célkeresztjében érzi magát, erről a Republikon Intézet rendezvényén beszélt. Az ellenzéki főpolgármester-jelölt hangsúlyozta: minden nap szembesülnie kell azzal, hogy megzavarják a sajtótájékoztatóit és plakátokon gúnyolódnak rajta.

2 héttel ezelőtt a Párbeszéd országgyűlési képviselője zavarta meg botránykeltő módon a főpolgármester sajtótájékoztatóját, de az Karácsony Gergely szerint teljesen helyén való volt.

Miközben Karácsony arról beszélt, hogy folyamatosan provokálják, a Századvég rendezvényén nyúljelmezbe öltözött ellenzékiek próbálták megzavarni Tarlós István beszédét.

A közönségből nyuszimaszkos aktivisták ugrottak elő. Tarlós láthatóan készült az akcióra, higgadtan hárította el a tapsifüleseket, akikről végül a közönség rángatta le a maszkot.

Tarlós István hangsúlyozta: a főpolgármesterség nem szépségverseny, a pozíció betöltéséhez bizonyos kritériumoknak meg kell felelni és valós teljesítményt kell felmutatni. A főpolgármester hozzátette: Karácsony Gergely hülyének nézi a választókat, mert olyan dolgokat ígér, amelyekről ő maga is tudja, hogy nem tarthatók be.

Hír TV 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

1971-ben Darvas Lili, Törőcsik Mari és Darvas Iván főszereplésével, Makk Károly rendezésében mutatták be a Cannes-ben a zsűri nagydíjával is kitüntetett Szerelem című filmet. A Szélesvásznú történelem adásában Bencze Ilona Jászai Mari-díjas színművésznővel és Lukácsy György filmkritikussal beszélgettünk a magyar filmtörténelem egyik legfontosabb alkotásáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Baloldali politikusokkal vonult az LMBTQ közösség a fővárosban + videó

Baloldali politikusokkal vonult az LMBTQ közösség a fővárosban + videó

29. alkalommal vonult szombaton a fővárosban az LMBTQ közösség. A Budapest Pride felvonuláson idén is jelen voltak baloldali pártok, sőt a Momentum és a Két Farkú Kutyapárt saját kamionnal is készült. A tömeg elején sétált a többi között Karácsony Gergely főpolgármester és David Pressman, az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!