2020. május 25.,
hétfő, Orbán napja

Kettős mérce

2019. szeptember 25., szerda 18:18

Miközben Karácsony Gergely egy rendezvényen arról panaszkodott, hogy folyamatosan provokációnak van kitéve, a Párbeszéd aktivistái nyuszijelmezbe öltözve zavarták meg Tarlós István beszédét.

Karácsony Gergely folyamatosan a támadások célkeresztjében érzi magát, erről a Republikon Intézet rendezvényén beszélt. Az ellenzéki főpolgármester-jelölt hangsúlyozta: minden nap szembesülnie kell azzal, hogy megzavarják a sajtótájékoztatóit és plakátokon gúnyolódnak rajta.

2 héttel ezelőtt a Párbeszéd országgyűlési képviselője zavarta meg botránykeltő módon a főpolgármester sajtótájékoztatóját, de az Karácsony Gergely szerint teljesen helyén való volt.

Miközben Karácsony arról beszélt, hogy folyamatosan provokálják, a Századvég rendezvényén nyúljelmezbe öltözött ellenzékiek próbálták megzavarni Tarlós István beszédét.

A közönségből nyuszimaszkos aktivisták ugrottak elő. Tarlós láthatóan készült az akcióra, higgadtan hárította el a tapsifüleseket, akikről végül a közönség rángatta le a maszkot.

Tarlós István hangsúlyozta: a főpolgármesterség nem szépségverseny, a pozíció betöltéséhez bizonyos kritériumoknak meg kell felelni és valós teljesítményt kell felmutatni. A főpolgármester hozzátette: Karácsony Gergely hülyének nézi a választókat, mert olyan dolgokat ígér, amelyekről ő maga is tudja, hogy nem tarthatók be.

Hír TV