2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

Kétmillió szülő lélegzet-visszafojtva várja a választ

A drogliberalizációról kérdezi a Fidesz Bajnai Gordont. Hoppál Péter szerint az üggyel kapcsolatban 2 millió szülő lélegzet-visszafojtva várja a volt miniszterelnök válaszát.

A kormánypárt szóvivője szerint az Együtt 2014 vezetőjének színt kell vallania, miután a marihuána legalizálásáért tartott hétvégi tüntetésen részt vett párttársa, Juhász Péter is. Hoppál Péter azt kérdezi a volt miniszterelnöktől, hogy készül-e olyan paktum, amely szerint politikai támogatásért cserébe a választási szövetség a droglegalizációt beépítené programjába.

– Ez azért nagyon fontos kérdés, mert itt 2 millió szülő lélegzet-visszafojtva várja a választ, én magam is 3 gyermekes családapaként. Meg vagyok döbbenve, hogy egyáltalán felmerülhet egy ilyen kérdés. Fontos, hogy semmilyen politikai erő Magyarországon nem léphet ilyen útra – jelentette ki Hoppál Péter.

Nincs elfogadott drogpolitika

Az Együtt 2014-nek nincs elfogadott drogpolitikája – jelentette ki Bajnai Gordon. A volt miniszterelnök szerint Juhász Péter magánemberként vett részt a szombati rendezvényen, nem egyeztetett pártjával erről. Bajnai azt mondta: az Együtt 2014-nek nincs olyan állásfoglalása, amely támogatná a drogliberalizációt, amit ő is ellenez.

Juhász elkötelezett a drogliberalizáció mellett

Juhász Péter viszont személyesen elkötelezett a drogliberalizáció mellett – az Együtt 2014 választási szövetség társelnöke azt mondta: pártjában még nem került szóba a téma, csak a szakértői vizsgálatok után fogják kialakítani az álláspontjukat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!