2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Belföld

Két megyében is másodfokú riasztások vannak érvényben az ónos eső veszélye miatt

Korcsolyapályává változtak az utak országszerte. Ónos eső miatt Budapestre és több megyére első, Nógrád megyére pedig másodfokú figyelmeztetést adott ki az országos meteorológiai szolgálat. A délelőtti órákban csapadékos időre, egyes helyeken 3-5 centiméter havazásra is lehet számítani.

  • Két megyében is másodfokú riasztások vannak érvényben az ónos eső veszélye miatt

Pest és Nógrád megye több járásában is másodfokú riasztás van érvényben az ónos eső veszélye miatt. Emellett több járásban - köztük Budapesten - elsőfokú riasztás van érvényben.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat péntek reggeli, az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint további elsőfokú riasztásokra lehet számítani Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

A délelőtti órákban havas eső, ónos eső, majd eső lesz jellemző. Az ónos eső várható mennyisége maximum 1 milliméter - írták.

A havazás legtovább az északkeleti országrészben tarthat ki, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye keleti felében akár 5 centiméternyi hómennyiség is összegyűlhet.

Az éjjel érkezett csapadékrendszer a nap folyamán kelet felé fokozatosan elhagyja a térségünket. "A csapadékrendszer átvonulását követően kritériumok szerinti veszélyes időjárási jelenség nem várható" - közölték.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!