2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Két ittas sofőr is balesetet okozott

Az elmúlt 48 órában a megye útjain közúti balesetben négyen sérültek meg, ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben.

  •   Két ittas sofőr is balesetet okozott

Egy bátai férfi 2021. július 31-én a reggeli órákban tolatott ki háza udvaráról, amikor nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező motorosnak, és a két jármű érintőlegesen összeütközött. A motor vezetője elveszítette uralmát a járműve felett, és elesett. A kétkerekű vezetője a balesetben súlyosan megsérült, őt kórházba vitték.

Egy segédmotoros kerékpár vezetője közlekedett Fácánkertben 2021. július 31-én az esti órákban, amikor ismeretlen körülmények között elveszítette uralmát járműve felett, letért az útról, és egy fának ütközött. A balesetben a motoros az elsődleges információk szerint könnyebben megsérült. A sofőrt megszondáztatták, mely magas értéket mutatott, ezért további mintavételre előállították. A motoros adatainak ellenőrzése során munkatársaink azt is megállapították, hogy őt korábban eltiltották a vezetéstől, emiatt vezetői engedélye sincsen. A motorossal szemben a Szekszárdi Rendőrkapitányságon ittas járművezetés vétség és eltiltás hatálya alatti vezetés vétség elkövetése miatt is büntetőeljárást indítanak.

Személyi sérüléses balesetről érkezett bejelentés 2021. augusztus 1-jén az éjszakai órákban. Egy terepjáró vezetője a Duna töltésén közlekedett Bölcske térségében, amikor ismeretlen körülmények között letért az útról a jobb oldali füves töltésoldalra. Ott elvesztette uralmát a jármű felett, és az autó oldalára borult. A balesetben a 23 éves bölcskei sofőr és utasa is könnyebben sérült meg. A férfi a balesetet megelőzően alkoholt fogyasztott, melyet a nála alkalmazott szonda is megerősített. A járművezetővel szemben a Paksi Rendőrkapitányságon ittas járművezetés vétség elkövetése miatt büntetőfeljelentést tettek az egyenruhások.

A hétvégén további hét anyagi kárral járó baleset is történt Tolna megye útjain.

Továbbra is kérünk mindenkit, hogy a nagy melegben még óvatosabban közlekedjenek, figyeljenek egymásra,

… hogy mindenki hazaérjen!

 

 police.hu

Kép: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!