2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Belföld

Késsel támadt az őrnek egy migráns a milánói dómban

Túszdráma a miánói dómban. Egy egyiptomi származású migráns kést szorított a székesegyház egyik biztonsági őrének torkához. Sajtóhírek szerint az olasz rendőrök igazoltatni akarták a férfit, a 30 éves tettes azonban beszaladt a katedrálisba, ahol leteperte a biztonsági őrt. A rendőrök ezután körbe kerítették az agresszív migránst, majd lefegyverezték és őrizetbe is vették. Olasz lapok arról számoltak be, hogy az illegális bevándorló 2010 óta tartózkodási engedéllyel él Olaszországban és nem volt ismeretlen a hatóságok előtt. A hatóságok nem terrorcselekményként kezelik az ügyet.

  • Késsel támadt az őrnek egy migráns a milánói dómban

Az esetről Matteo Salvini is megosztott egy videót közösségi oldalán, amelyben megköszönte a rendőrök gyors beavatkozását.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!