2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Napi aktuális 05:00

Belföld

Kerékpáros demonstráció volt a fővárosban

Kerékpárosok demonstráltak a biciklibarát fővárosért. A résztvevők a Margitszigetről a Petőfi hidat érintve a Városligetbe tekertek, ahol mindannyian a magasba emelték kerékpárjaikat. A szervezők azt szeretnék elérni, hogy 2024-ig a kerékpárosok kényelmesebben közlekedhessenek az utakon.

  • Kerékpáros demonstráció volt a fővárosban

Már órákkal az indulás előtt több tucat kerékpár várakozott a margitszigeti Nagyréten. A felvonulók zenével és piknikkel készültek fel az előttük álló útra. Az eseményen több ezren vettek részt.

A biciklisták a Margitszigetről kiindulva, négy hidat is érintettek városjárásuk során. Az Árpád és Margit hidakat megjárva a pesti rakparton haladtak dél felé. A Petőfi hídnál visszafordultak, majd a Lánchídon keresztül a Városliget felé vették az irányt. Ehhez a csoporthoz délután négy óra körül csatlakoztak a bicikliző gyerekek is. Az eseménnyel a szervezők a kerékpáros közlekedés fejlesztésének lehetőségeire akarják felhívni a figyelmet.

A kerékpáros felvonulók az esemény végén, este hat órakor közösen a levegőbe emelték biciklijüket a városligeti Napozóréten.

Hír TV

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt felhívása + videó

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a jűlius elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Az amerikai nagykövetséggel kapcsolatban álló jobbikos vezérkar beállt Magyar Péter mögé - írja a Magyar Jelen. A lap szerint az amerikai nagykövettel vacsorázó Gyöngyösi Márton a Jobbik teljes infrastruktúráját és használható embereit átirányította a Tisza Párt projektjéhez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!