2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Keményen reagált az Alapjogokért Központ elemzője Pressman kritikájára

„Budapest Európa egyik legbiztonságosabb helye zsidó honfitársaink és vendégeink számára” – tudatták Pressmannel.

  • Keményen reagált az Alapjogokért Központ elemzője Pressman kritikájára

David Pressman vasárnap arról posztolt az X-en, hogy „miközben egyesek úgy döntöttek, hogy ezen a hétvégén Budapesten vonulnak fel a nácik dicsőítésére, én úgy döntöttem, hogy Sommer Kati túlélővel sétálok egy olyan helyre, amely emlékeztet bennünket a holokauszt borzalmaira és az emberi lélek ellenálló képességére”.

Koskovics Zoltán, az Alapjogokért Központ geopolitikai elemzője ezen poszt apropóján leszögezte: „sem ezen a hétvégén, sem máskor nem vonulnak nácik Budapesten”.

„Ez egy hazug ember, aki olyan rendszert képvisel, amely megpróbálja börtönbe juttatni az ellenzéke vezetőjét” – tette hozzá a Trump bebörtönzésére való igyekezetre utalva.

„Budapest Európa egyik legbiztonságosabb helye zsidó honfitársaink és vendégeink számára” – zárta az elemző a posztját.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: pénz és hatalom + videó

Globál: pénz és hatalom + videó

Mikor lett a pénzből a hatalomnak az az eszköze, amelyet ma a globalista erők ellenünk egyszerű emberek ellen használnak? A stúdióban Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!