2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Katonák fertőtlenítenek az iskolákban

Országszerte 59 iskolában végez teljes fertőtlenítést a Magyar Honvédség az Emberi Erőforrások Minisztériumának felkérésére az őszi szünet ideje alatt. A feladatot 33 nagyobb intézményben a 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj végzi, a kisebb iskolákban debreceni, szolnoki, szentesi, kaposvári, tatai és pápai kiképzett vegyvédelmi rajok fertőtlenítenek. Ehhez egy több, mint 70 százalékos alkoholtartalmú, speciális anyagot használnak, amely teljes biztonsággal pusztítja el a vírusokat. Ma más iskolákkal együtt, a veszprémi Noszlopy Gáspár Gimnázium és Kollégiumot is fertőtlenítették.

  • Katonák fertőtlenítenek az iskolákban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

A hídpénz-botrányt is napirendre vennék a balliberális politikusok az Európai Parlamentben?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!