2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Esztike gyűrűje 11:05

Belföld

Karácsony Gergelytől várnak segítséget a zuglói garázssor tulajdonosai

Karácsony Gergely segítéség várják a zuglói, Francia úti garázssor tulajdonosai, mivel alig pár napjuk maradt arra, hogy lebontsák és elszállítsák a beton szerkezetű beállóikat a vasúti töltés mellől. A MÁV december végén-január elején értesítette a tulajdonosokat a bérleti szerződések felmondásáról, amelyben 1-3 hónap közötti időt adtak a garázsok elbontására. A MÁV a sok illegális hulladékkal magyarázza a döntést, de a tulajdonosok úgy tudják, hogy a baloldali vezetésű zuglói önkormányzat fizetős parkolókat akar kialakítani a garázsok helyén. A tulajdonosok a valódi okokat szeretnék megtudni a főpolgármestertől, aki tavaly októberig a kerület polgármestere volt.

  • Karácsony Gergelytől várnak segítséget a zuglói garázssor tulajdonosai

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A NATO már bevetésre alkalmas erőket szervez

A NATO már bevetésre alkalmas erőket szervez

Ön szerint nevezhető az megelőzésnek, ha a NATO különböző nemzetiségű katonákból akar Ukrajnába szervezni úgynevezett gyorsreagálású hadtestet? Mert Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára kicsinyítve a tervezett akciót, annak minősítette.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!