2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:45

Belföld

Karácsony Gergely tagad

A kormányszóvivő szerint Karácsony Gergely Budapest főpolgármestereként folytatná migránsbarát politikáját, és bevándorlókat telepítene a fővárosba is. Az ellenzék főpolgármester-jelöltje bár 2015-ben még laktanyákba telepítette volna a bevándorlókat és a kerítést is ellenezte mindent tagad. Karácsony közben Dobrev Klárával kampányol azzal, hogy az önkormányzatok majd közvetlenül kapnak EU-s forrásokat.

  • Karácsony Gergely tagad

A kormányszóvivő szerint az, hogy Dobrev Klára és karácsony Gergely közösen kampányol az önkormányzatok számára közvetlenül lehívható EU-s források növelése mellett nyilvánvalóan azt a célt szolgálja, hogy a bevándorláspárti önkormányzati vezetők bejelentkezhessenek Brüsszelben forrásokért, amelyekből migránsokat fogadnának be. Karácsony Gergely, jó bevándorláspárti politikusként, feltehetően ugyanígy járna el hangsúlyozta Hollik István.

A Párbeszéd társelnöke Szabó Tímea és európai parlamenti képviselője Jávor Benedek közösen állították össze 2015-ben a párt megoldási javaslatait a menekültválságra. A párt elképzelései szerint a bevándorlókat az üresen álló laktanyákban kellett volna elhelyezni és erősen tiltakoztak a kerítés megépítése ellen is.

Karácsony Gergely tagadja, hogy pártja valaha is a menekültek laktanyába helyezését támogatta volna, vagy a kerítés megépítése ellen kampányolt volna. Az ellenzék főpolgármester-jelöltje szerint nem az ő dolga, hogy foglalkozzon a bevándorlás kérdésével.

A közelgő önkormányzati választásnak azért is nagy a tétje, mert az ellenzéki polgármesterek betelepítenék a migránsokat. - jelentette ki a Fidesz frakciószóvivője.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Folytatódik a kánikula

Folytatódik a kánikula

Szombaton 28-36 Celsius-fok várható, majd vasárnapra némileg csökken a meleg, és elszórtan záporok-zivatarok jelenhetnek meg, a legmelegebb órákban 27-33 fok valószínű.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!