2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Csinibaba

Következik:

Szélesvásznú történelem - Csinibaba 22:15

Belföld

Karácsony Gergely szerint nyereséges a zuglói parkolás

A botrányok ellenére továbbra is azt állítja Karácsony Gergely, hogy nyereséges a zuglói parkolás. A főpolgármester szerint azonban világosan látszik, hogy veszteséges a kerületnek a szolgáltatás.

  • Karácsony Gergely szerint nyereséges a zuglói parkolás

Vizsgálóbizottság összehívását kezdeményezte zuglóban a Fidesz. Hetekkel ezelőtt ugyanis újabb parkolási botrány robbant ki a kerületben. Karácsony Gergely közbeszerzés nélkül adott volna több mint 400 millió forintos megbízást parkoló automaták üzemeltetésére. A munkával ugyanazt a céget bízta volna meg, amely Budapesten egyedüliként 800 milliós veszteséget termelt zuglónak - írta Origo. Karácsony Gergelyék szerint ugyanis csak ők tudják elvégezni a munkát.

A Zuglói képviselőtestület végül a napirendet sem fogadta el, így berekesztették a rendkívüli testületi ülést. A polgármester – a botrányok ellenére - továbbra is azt állítja, hogy a Zuglói parkolás nyereséges.

A főpolgármester szerint azonban világosan látszik, hogy veszteséges a zuglói parkolás. Tarlós István egyébként egységes parkolási rendszert szeretne a fővárosban.

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ottó – Hogyan hat ránk a háborúpárti lobbi? + videó

Ottó – Hogyan hat ránk a háborúpárti lobbi? + videó

Az Ottó közéleti riportműsor mai témája, a háború, azon belül pedig, hogy hogyan hat ránk a háborúpárti lobbi. Erről Horváth Józsefet, az Alapjogokáért Központ biztonságpolitikai tanácsadóját kérdeztük. Második riportunkban a hajléktalan kérdést vesszük górcső alá, és ellátogatunk a Rákóczi térre is.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!