2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Belföld

Karácsony Gergely szerint a homoszexualitással hivalkodás érték

Budapest főpolgámetere – ahogy minden évben eddig – többféle módon is kiált a melegfelvonulás és az LMBTQ-programok mellett, mit sem törődve azzal, hogy a fővárosban konzervatív világnézetűek is élnek, nem is kevesen. Karácsony Gergely a Pride-hónap kapcsán hangzatos posztban osztotta meg gondolatait a Facebookon.

  • Karácsony Gergely szerint a homoszexualitással hivalkodás érték

Budapest balliberális főpolgármestere idén is támogatja a Budapest Pride-ot. Ennek kapcsán így fogalmazott facebookos posztjában: "Történhet bármi, mindig és mindenkor ki kell állnunk ennek a városnak az elvei és értékei mellett. Kezdődik a Pride hónap, és mint az elmúlt öt évben, most is kikerült a Városházára a szivárványos zászló. Mert ott a helye.

Mert ennek a városnak a nagyszerűségét a sokszínűsége adja. Mert itt a szerelem az szerelem, a család az család. Mert Budapesten mindenkinek joga van ahhoz, hogy azzá legyen, ami ő maga, céljaival, ábrándjaival, kalandszomjával és a másikhoz való kapcsolódásával. Mert Budapesten mindenkinek szabadságában áll, hogy saját sorsának főszereplője lehessen. És mert tudjuk: a szabad társadalomban annak polgárai egymás szabadságáról is gondoskodnak."

A teljes poszt IDE kattintva olvasható el.

Fotó: Facebook / Karácsony Gergely

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!