2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Ahogy éltem, úgy fogok meghalni 10:55

Belföld

Karácsony Gergely pártja egy Magyar Pétertől vett idézettel támadja Vitézy Dávidot

Összenő, ami összetartozik: Karácsony pártja már Magyar Péter idézetekkel támadja Vitézy Dávidot, írja cikkében a Mandiner.

  • Karácsony Gergely pártja egy Magyar Pétertől vett idézettel támadja Vitézy Dávidot

Karácsony Gergely pártja egy Magyar Pétertől vett idézettel támadja Vitézy Dávidot. Fizetett hirdetésben reklámozza Karácsony pártja Magyar Péter mondatait.

Az már eddig is ismert volt, hogy Karácsony Gergely és Dobrev Klára is együttműködne Magyar Péterrel a 2026-os választások kapcsán.

Karácsony pár héttel ezelőtt lenyilatkozta, hogy reméli, hogy „ezt a rivalizálást majd az együttműködés fogja felváltani, mert a parlamenti választáson nincs három pólus, ott két pólus van.”

Dobrev pedig arról beszélt, hogy szerinte „aki Orbán rendszerét le akarja váltani, annak együtt kell működnie. Én mindenkivel hajlandó vagyok együttműködni.”

Magyar Péter eközben a Die Presse osztrák lapnak nem zárta ki, hogy 2026-ban, ha úgy adódik, koalíciót kötne a baloldallal. A lapnak sejtelmesen csak annyit mondott, hogy majd a választás után „meglátjuk, hogy van-e koalíciós kényszer”.

 

teljes cikk a Mandiner honlapján olvasható.

Fotó: MTI-archív/Balogh Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Karácsony könnyen megoldhatná a budapesti helyzetet

Karácsony könnyen megoldhatná a budapesti helyzetet

A Kúriánál pattog a labda, Karácsony Gergely és Vitézy Dávid is beadta kérelmét. Pedig a főpolgármesternek lenne erre egy egyszerűbb lehetősége is. Akár le is mondhatna, és akkor egyértelműen új választást kellene kiírni.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!