2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Karácsony Gergely pártja egy Magyar Pétertől vett idézettel támadja Vitézy Dávidot

Összenő, ami összetartozik: Karácsony pártja már Magyar Péter idézetekkel támadja Vitézy Dávidot, írja cikkében a Mandiner.

  • Karácsony Gergely pártja egy Magyar Pétertől vett idézettel támadja Vitézy Dávidot

Karácsony Gergely pártja egy Magyar Pétertől vett idézettel támadja Vitézy Dávidot. Fizetett hirdetésben reklámozza Karácsony pártja Magyar Péter mondatait.

Az már eddig is ismert volt, hogy Karácsony Gergely és Dobrev Klára is együttműködne Magyar Péterrel a 2026-os választások kapcsán.

Karácsony pár héttel ezelőtt lenyilatkozta, hogy reméli, hogy „ezt a rivalizálást majd az együttműködés fogja felváltani, mert a parlamenti választáson nincs három pólus, ott két pólus van.”

Dobrev pedig arról beszélt, hogy szerinte „aki Orbán rendszerét le akarja váltani, annak együtt kell működnie. Én mindenkivel hajlandó vagyok együttműködni.”

Magyar Péter eközben a Die Presse osztrák lapnak nem zárta ki, hogy 2026-ban, ha úgy adódik, koalíciót kötne a baloldallal. A lapnak sejtelmesen csak annyit mondott, hogy majd a választás után „meglátjuk, hogy van-e koalíciós kényszer”.

 

teljes cikk a Mandiner honlapján olvasható.

Fotó: MTI-archív/Balogh Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Közelebb kerültünk az orosz-ukrán békekötéshez a svájci békekonferencia után?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Így küldött el Bayer Zsolt „mindenkit” az anyja keservébe + videó

Így küldött el Bayer Zsolt „mindenkit” az anyja keservébe + videó

Mélységes felháborodását fejezte ki Bayer Zsolt a Bayer show-ban az Európai Unió Bírósága azon döntése ellen, amely szerint Magyarországnak 200 millió eurós átalányösszeget és naponta további 1 millió euró büntetést kell fizetnie az uniós menekültügyi szabályok megsértése miatt.
Díszőrség lesz a budai Várban + videó

Díszőrség lesz a budai Várban + videó

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget - jelentette be a honvédelmi miniszter a Facebook-oldalára feltöltött vasárnapi videóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!