2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Karácsony Gergely: Nincsenek miniszterelnöki ambícióim

Nincsenek miniszterelnöki ambíciói Karácsony Gergelynek. A főpolgármester erről az RTL Klubnak adott interjújában beszélt. Azt azonban nem zárta ki, hogy elindul az előválasztáson. A politikus hangsúlyozta: örül, hogy megvalósult a teljes ellenzéki összefogás, mert szerinte csak így van esély a kormányváltásra. Hozzátette: nagyon nagy terhet vállal az, aki ilyen körülmények között irányítani akarja az országot, de bárki is lesz végül az ellenzéki közös jelölt, támogatni fogja.

  • Karácsony Gergely: Nincsenek miniszterelnöki ambícióim

Karácsony Gergely hajléktalanokat költöztet Csepelre

Karácsony Gergely ismét hajléktalanokat költöztet Csepelre. A főpolgármester erről saját hatáskörben döntött, nem egyeztetett sem a kerület vezetésével, sem pedig a ház többi lakójával. A városrész kormánypárti polgármestere szerint Karácsony Gergely kicsinyes politikai bosszút akar állni Csepelen, miközben több mint 130, többségében gyerekes, dolgozó család is pályázott az érintett ingatlanokra.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kilép az Európai Néppártból a KDNP, ha felveszik a Tisza Pártot + videó

Kilép az Európai Néppártból a KDNP, ha felveszik a Tisza Pártot + videó

A Napi aktuális vendége Pócza István a Batthyány Lajos Alapítvány szakmai programvezetője volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között ezekről a témákról beszélgetett: agresszívan lökdösődött Manfred Weber munkatársa, amikor a néppárt elnökét akarták kérdezni, kilép az Európai Néppártból a KDNP, ha felveszik a Tisza Pártot.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tüntetést szervezett Bayer Zsolt a hazánkat sújtó ítélet ellen + videó

Tüntetést szervezett Bayer Zsolt a hazánkat sújtó ítélet ellen + videó

Bayer Zsolt rámutatott: "Fogalmazzuk meg másképp. Ez a világ a Soros-féle nyitott társadalom, a határok nélküli összenyitott világ és az Európai Parlament, a Bizottság és a Bíróság tagjainak nagy részét ugyanaz a vén gazember fizeti. Mi pedig, mi pedig ki fogunk maradni ebből az elmebajból. Ki fogunk maradni bármi áron."
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!