2023. 06. 08. Csütörtök Medárd napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Karácsony Gergely: Háborúban állunk Oroszországgal

Magyarország háborúban áll Oroszországgal - legalábbis a főpolgármester szerint. Karácsony Gergely uszító kijelentését később az ATV-nek adott interjújában is megerősítette.

  • Karácsony Gergely: Háborúban állunk Oroszországgal

A baloldali narratíva eddig csak fegyverszállítást és a magyar katonák bevetését követelte, nemrég azonban ezt kiterjesztették arra is, hogy Magyarország is részese a háborúnak.

A baloldal eddig csak fegyvereket küldött volna a konfliktusba, de a főpolgármester szerint Magyarország háborúban is áll Oroszországgal. Budapest első embere annak ellenére erősítette meg kijelentését, hogy a műsorvezető igyekezett helyreigazítani azt.

A baloldal folyamatosan nyilvánvalóvá teszi, hogy belesodorná Magyarországot is a háborúba.

A baloldal közös miniszterelnök-jelöltje már a kampányfinisben azt mondta, hogy a fiataloknak a vér fontosabb mint az olaj. Az Orosz-ukrán katonai konfliktus pedig valójában Magyarország háborúja. Fegyvereket és magyar katonákat küldött volna a háborúba.

A Jobbik-Konzervatívok elnökhelyettese is magyar katonákat küldött volna a frontra.

Mindeközben a magyar kormány a béketárgyalásokat és a háborúból való kimaradást szorgalmazza.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Napindító - 80 éves Stefka István

Napindító - 80 éves Stefka István

Mintegy 50 éve újságíró, dolgozott a Magyar Televízió A Hét című műsorában is, műsorvezető, majd később főszerkesztő lett. Számtalan újságban írt és ír ma is. Ma 80 éves Stefka István.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!