2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Karácsony Gergely háborúba küldené a magyarokat

Jó lenne, ha a kárpátaljai magyarok is magukénak éreznék a háborút - ezt Karácsony Gergely nyilatkozta. A főpolgármester több felelőtlen kijelentést is tett egy ukrán lapnak - írja a Pestisrácok.

  • Karácsony Gergely háborúba küldené a magyarokat

Karácsony azon túl, hogy háborúba küldené szomszédunkban a magyarokat, arra a kérdésre, hogy valós e az a fenyegetés, hogy területek csatoljanak el Ukrajnától, azt válaszolta, idézem: „nem becsülöm le ezt a veszélyt”, azt is hozzátette: szégyelli, hogy világszerte úgy tekintenek Magyarországra, mint ami az oroszok pártján áll. A lap szerint Budapest főpolgármestere ezzel gyakorlatilag céltáblát rajzolt a kárpátaljai magyar emberekre.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!