2024. 05. 01. Szerda Fülöp, Jakab napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Újabb kihívója lehet Karácsony Gergelynek

Újabb kihívót kaphat az ellenzéken belülről Karácsony Gergely a főpolgármesteri székért folyó versenyfutásban. Az LMP társelnöke ugyanis megerősítette, hogy Vitézy Dávid korábbi közlekedésért felelős államtitkárral tárgyalnak. Amennyiben megegyezés születik az ügyben, akkor LMP-s, Jobbikos, Mi Hazánkos, civil és minden bizonnyal kormánypárti jelölttel kell megküzdenie a jelenlegi főpolgármesternek. Karácsony Gergely nemrégiben még azt mondta, hogy egyik oldalon sem lesz kihívója.

  • Újabb kihívója lehet Karácsony Gergelynek

Tárgyalnak Vitézy Dáviddal a főpolgármester-jelöltségről - ezt erősítette meg a Magyar Hangnak az LMP társelnöke. Ez azt jelenti, hogy a párt nem állt be egyelőre Karácsony Gergely mögé. Ungár Péter a portálnak kifejtette nagyon értelmes embernek tartja a volt közlekedésért felelős államtitkárt, de a jelöltségéről érdemileg még nem nyilatkozik.

Karácsony Gergely nemrégiben még magabiztosan nyilatkozott arról, hogy egyáltalán nem lesz kihívója a volt összefogáson belülről.

Csakhogy gyorsan szembesülnie kellett azzal, hogy tévedett. Nem csak hogy az LMP tárgyal más jelölt támogatásáról, de korábbi szövetségese, a Jobbik már be is jelentette, hogy ellenfelet állít Karácsonynak.

Sőt - igaz, hogy a korábbi ellenzéki összefogáson kívülről - de már a Mi Hazánk Mozgalom is vetélytársat állított Karácsony Gergelynek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!