2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

Karácsony Gergely: Aki teheti, fizesse be az iparűzési adót

Ne éljenek a kormány kínálta kedvezménnyel és fizessék be az iparűzési adót - erre buzdítja a budapesti vállalkozásokat Karácsony Gergely. A Fidesz úgy reagált: a baloldal a nehéz helyzetben csak adóemelésben, megszorításokban és elbocsátásban tud gondolkodni. A nagyobbik kormánypárt fővárosi frakciója azért is tartja különösen képmutatónak Karácsony levelét, mert miközben a főpolgármester egyik kezével pénzt kér a nehéz helyzetbe került vállalkozásoktól, addig a másik kezével több száz milliót szór ki az ablakon. A Fidesz szerint azonban a válság idején összefogásra, segítségnyújtásra és adócsökkentésre van szükség.

  • Karácsony Gergely: Aki teheti, fizesse be az iparűzési adót

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így románosítják el ma Nagyváradot

Így románosítják el ma Nagyváradot

Balázs D. Attila író, újságíró Szent László városának elrománosításáról írt mérföldkőnek számító cikket az Országépítő című folyóirat internetes oldalán. A szerző szerint mára nem csak Marosvásárhely, vagy Kolozsvár, de Nagyvárad is „műveleti területnek” számít Erdélyben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!