2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Bűnösök kora 02:00

Belföld

Karácsony Gergely a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje

Karácsony Gergelyt kérte fel miniszterelnök-jelöltjének a Párbeszéd - jelentette be a párt közösségi oldalán.

  • Karácsony Gergely a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje

Azt írták, olyan jelöltre van szükség, aki képes az ellenzéki szövetség összetartására, aki nem megosztja, hanem erősíti az ellenzéki egységet és megerősíti a zöld és szociális fordulat esélyét. Erre a Párbeszéd szerint a jelenlegi főpolgármester a legalkalmasabb, korábban pedig az MSZP és az LMP is jelezte, hogy Karácsonyt támogatnák.

Karácsony Gergely ezer szállal kötődik Gyurcsány Ferenchez

Karácsony Gergely 2009 előtt hét évig Gyurcsány Ferenc politikai tanácsadója volt a Miniszterelnökségen - írja az Origo. A portál úgy tudja: a főpolgármester családi cége is több tíz millió forint értékű tanácsadói megbízást kapott a Gyurcsány-kormánytól. A Párbeszéd honlapján található nyilvános önéletrajzában azonban ezt nem tüntette fel Karácsony Gergely, csak azt, hogy a Mediánnál dolgozott kutatás-vezetőként. Az Origo azonban rámutatott arra is, hogy a közvélemény-kutató cég 2006 és 2010 között több mint 700 millió forint értékben kapott megbízást a Gyurcsány-kormánytól.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!