2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Karácsony Gergely a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje

Karácsony Gergelyt kérte fel miniszterelnök-jelöltjének a Párbeszéd - jelentette be a párt közösségi oldalán.

  • Karácsony Gergely a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje

Azt írták, olyan jelöltre van szükség, aki képes az ellenzéki szövetség összetartására, aki nem megosztja, hanem erősíti az ellenzéki egységet és megerősíti a zöld és szociális fordulat esélyét. Erre a Párbeszéd szerint a jelenlegi főpolgármester a legalkalmasabb, korábban pedig az MSZP és az LMP is jelezte, hogy Karácsonyt támogatnák.

Karácsony Gergely ezer szállal kötődik Gyurcsány Ferenchez

Karácsony Gergely 2009 előtt hét évig Gyurcsány Ferenc politikai tanácsadója volt a Miniszterelnökségen - írja az Origo. A portál úgy tudja: a főpolgármester családi cége is több tíz millió forint értékű tanácsadói megbízást kapott a Gyurcsány-kormánytól. A Párbeszéd honlapján található nyilvános önéletrajzában azonban ezt nem tüntette fel Karácsony Gergely, csak azt, hogy a Mediánnál dolgozott kutatás-vezetőként. Az Origo azonban rámutatott arra is, hogy a közvélemény-kutató cég 2006 és 2010 között több mint 700 millió forint értékben kapott megbízást a Gyurcsány-kormánytól.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!