2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Karácsony Gergely a kenőpénzes Hagyó Miklós emberét szánja a Fővárosi Közgyűlésbe + videó

Karácsony Gergelynek is fáj a foga a kenőpénzes nokiás dobozokra! – jelentette ki Szentkirályi Alexandra közösségi oldalán közzétett videójában.

  • Karácsony Gergely a kenőpénzes Hagyó Miklós emberét szánja a Fővárosi Közgyűlésbe + videó

A Fidesz főpolgármester-jelöltje elmondta: Karácsony Gergelyék azt a Czeglédy Gergőt szánják a Fővárosi Közgyűlésbe, aki a kabinetfőnöke volt Hagyó Miklósnak. A baloldal egyik leghírhedtebb korrupciós botrányának főszereplője évekkel ezelőtt nokiás dobozban kapta a kenőpénzt, majd letartóztatták és el is ítélték – emlékeztetett Szentkirályi Alexandra.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!