2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Karácsony Gergely a felelős a zuglói parkolási botrányért

Karácsony Gergely a felelős a zuglói parkolási botrányért - mondta Jelen Tamás, a Fidesz zuglói választókerületi elnöke kedden Budapesten.

  • Karácsony Gergely a felelős a zuglói parkolási botrányért

Jelen Tamás felidézte: Karácsony Gergely kerületi polgármester, az MSZP-Párbeszéd közös főpolgármester-jelöltje, a tavaly novemberi testületi ülésen előterjesztett egy, a hivatala által előkészített javaslatot, amely a kerületi parkolási rendszer bővítésére vonatkozott.

A javaslatot Hajdú Flórián MSZP-s alpolgármester neve alatt nyújtották be, és az a zuglói Fidesz álláspontja szerint számos kérdést vetett fel, egyetlen céget hívtak meg ugyanis ajánlattételre.

A polgármester, a jegyző és az MSZP közeli szakértő megítélése alapján az eljárás teljesen jogszerű és ésszerű volt, de a közbeszerzési hatóság törvénytelenséget állapított meg - közölte Jelen Tamás, aki kitért arra is: Karácsony Gergely erről semmilyen tájékoztatást nem adott a képviselőtestületnek mind a mai napig.

Vajon a budapestiek közül ki gondolja még, hogy Karácsony Gergelynek semmi köze nincs a zuglói botrányos parkolási ügyekhez?

- tette fel a kérdést a fideszes politikus.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!