2022. 05. 25. Szerda Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Karácsony az idősek otthonában pandémia idején

Rendhagyó módon zajlik a karácsony az idősotthonokban is. A Hír TV stábja által meglátogatott intézményben a lakók csak egy plexifalon keresztül tudnak beszélni a hozzátartozóikkal.

Plexifalon keresztül, érintkezés-mentesen találkozhattak ennek a zuglói otthonnak a lakói hozzátartozóikkal. Az intézményben jelenleg 100 idős ellátottról 60 munkatárs gondoskodik.

A koronavírus-járvány miatt nem tartották meg az előző évekhez hasonló nagy lakomát, azonban a dolgozók így is megtettek mindent, hogy ünnepi hangulatot varázsoljanak. Például az elmaradt közös istentisztelet helyett a lakóknak rádión keresztül közvetítették a misét.

Minden látogatás között a személyzet gondosan lefertőtleníti a helyiséget.

Csomagokat azonban nem lehet személyesen átadni: minden dobozt minimum egy napig elkülönítenek, a dolgozók ezután viszik el a lakóknak. A legnépszerűbb ajándékokat idén a falra tették ki: ezekkel a gyermekrajzokkal szeretnék meghittebbé tenni az ünnepet.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!