2023. 03. 24. Péntek Gábor, Karina napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Karácsony az idősek otthonában pandémia idején

Rendhagyó módon zajlik a karácsony az idősotthonokban is. A Hír TV stábja által meglátogatott intézményben a lakók csak egy plexifalon keresztül tudnak beszélni a hozzátartozóikkal.

  • Karácsony az idősek otthonában pandémia idején

Plexifalon keresztül, érintkezés-mentesen találkozhattak ennek a zuglói otthonnak a lakói hozzátartozóikkal. Az intézményben jelenleg 100 idős ellátottról 60 munkatárs gondoskodik.

A koronavírus-járvány miatt nem tartották meg az előző évekhez hasonló nagy lakomát, azonban a dolgozók így is megtettek mindent, hogy ünnepi hangulatot varázsoljanak. Például az elmaradt közös istentisztelet helyett a lakóknak rádión keresztül közvetítették a misét.

Minden látogatás között a személyzet gondosan lefertőtleníti a helyiséget.

Csomagokat azonban nem lehet személyesen átadni: minden dobozt minimum egy napig elkülönítenek, a dolgozók ezután viszik el a lakóknak. A legnépszerűbb ajándékokat idén a falra tették ki: ezekkel a gyermekrajzokkal szeretnék meghittebbé tenni az ünnepet.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szavazás

Szavazás

Ön szerint adnak végül a finnek Hornet vadászgépeket Ukrajnának?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!