2021. 10. 25. Hétfő Blanka, Bianka napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Radar 05:00

Belföld

Karácsony az ellenzék menekültpolitikájáról

Bár plakátokon nem hirdetik, menedékkérők jogainak biztosítása is része a programjuknak - ezt Karácsony Gergely ismerte el egy német liberális lapnak. A főpolgármester a Die Zeitnak hozzátette: annak ellenére, hogy ezen jogok védelmét erkölcsi kötelességnek érzi, tudja, hogy ezzel nem lehet választást nyerni. A Párbeszéd és az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint ebben a hatpárti ellenzék mindegyik pártja egyetért, a Jobbikkal együtt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Célpont: Felidéztük, felkutattuk, megmutattuk a 15 évvel ezelőtti rendőrterrort és a tömegbe lövőket

A Célpontban felidéztük a 15 évvel ezelőtti, október 23-ai rendőrterror pillanatait, majd a második részben újra megmutattuk azokat a rendőröket, akik akkor a tömegbe lőttek. 2021. október 24.

Kábítószer-kereskedőket fogtak el Szigetszentmiklóson és környékén

A felderítők három, a terjesztők ügyfélkörébe tartozó fogyasztót is elfogtak. 2021. október 24.

Politikai hergelésbe torkollt az ellenzéki ünnepi megemlékezés

Az előválasztásokon súlyos vereséget szenvedő Jakab Péter fenyegetőzött, Márki-Zay Péter pedig kampány üzemmódba kapcsolt. 2021. október 24.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!