2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 20:00

Belföld

Káosz jellemezte 2020-ban a fővárosi közlekedést

Közlekedési káoszt hozott 2020 a fővárosba. A főpolgármester idén a Nagykörút két sávjából az egyiket elvette, ahol kerékpársávokat alakítottak ki. Karácsony Gergely döntése után rendszeres dugók alakultak ki a belvárosban, míg a DK-s Niedermüller Péter vezette hetedik kerületben, a forgalmi rend megváltoztatása miatt volt káosz. A sajátos forgalomszabályozás mellett jutott idő olyan fontos intézkedésekre is, mint a belvárosi rovar-hotelek kialakítása.

  • Káosz jellemezte 2020-ban a fővárosi közlekedést

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!