2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Kampányt indít a PMRFK a biztonságos adventért

Kampányt indít a Pest Megyei rendőr-főkapitányság, hogy felhívják a figyelmet az adventi időszak forgatagát kihasználó bűnözők módszereire. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztályvezetője elmondta: ilyenkor átalakulnak a bűnelkövetési szokások, ezért fokozottan érdemes figyelni a nagybevásárláshoz magunkkal vitt értékekre.

  • Kampányt indít a PMRFK a biztonságos adventért

A pest megyei rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztályvezetője azt javasolja az áruházba igyekvőknek, hogy csak a legszükségesebbeket vigyék magukkal és fokozottan figyeljenek azok biztonságára. Szoboszlai Zsuzsa elmondta: az adventi időszakban sokkal több járőr lesz a bevásárlóközpontokban illetve a nagyobb rendezvényeken és megerősített rendőri jelenlét lesz a karácsonyi- és kirakodóvásárokon is.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!