2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 05:30

Belföld

Kaderják: Paks lett a napenergia magyarországi központja is

  • Kaderják: Paks lett a napenergia magyarországi központja is

Paks mától nem csak a nukleáris, hanem a napenergia magyarországi központja is – jelentette ki az energiaügyekért felelős államtitkár a paksi napelemes erőmű átadóünnepségén. Kaderják Péter hozzátette: a fejlesztés összhangban van a kormány elképzelésével, hogy Magyarországon fogyasztó- és klímabarát energiaszektort teremtsenek meg.

„Azt gondoljuk, hogyha a szénhidrogén importunkat, elsősorban olaj és gáz importunkat, részben energiamegtakarítással és megújuló energiafelhasználással helyettesítjük, akkor egyszerre javítjuk az ország energiabiztonságát, segítjük a klímaváltozás elleni fellépésünket, és fenntarthatóvá tesszük a fogyasztók mérsékelt energia-, és rezsikiadásait, amely ma jellemző Magyarországon” – mondta az államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nyílt levelet írt Vona Gábor Dnyipro polgármesterének

Nyílt levelet írt Vona Gábor Dnyipro polgármesterének

„Miután kidühöngte magát, talán ön is érezte, ezzel jócskán túllőtt a célon” - fogalmazott a Jobbik volt elnöke. A visszavonult politikus felhívta Borisz Filatov figyelmét arra, hogy polgármesterként szavainak súlya van, amiért felelősséget kell vállalni.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!