2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Belföld

Június végéig a Szabolcs utcai ingatlanban maradhat a Fővárosi Hajléktalankórház

  • Június végéig a Szabolcs utcai ingatlanban maradhat a Fővárosi Hajléktalankórház

Karácsony Gergely hónapokig nem tett semmit a hajléktalan kórház ügyében. Ez derült ki a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter főpolgármesternek címzett leveléből.

Mager Andrea ebben azt írja, június 30-ig maradhat a Szabolcs utcai ingatlanban a fővárosi hajléktalankórház, melynek bérleti jogviszonya megszűnik. Ezt már kilenc hónappal ezelőtt jelezték, februárban pedig a járványhelyzetre való tekintettel egy új, április 30-ig tartó bérleti szerződést ajánlottak fel, amelyre azóta sem érkezett válasz.

A miniszter közölte: a megújult ingatlanba a jövőben is egészségügyi intézmények kerülnek majd, de nem az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Április 17. és május 29. között országos road-showra indul a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, illetve a Kavosz, amihez médipartnerként kapcsolódik a Világgazdság is. A Napi Aktuálisban arról kérdeztük Szajlai Csabát, a Figyelő és a Világgazdság főszerkesztőjét, hogy mi a témája ennek a beszélgetéssorzatnak. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!