2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Július 1-től működik az uniós védettségi igazolás

Július 1-jétől az egész EU területén működik az uniós védettségi igazolás is, amely az unión belüli utazást könnyíti meg- hívta fel a figyelmet a kormányszóvivő a közösségi oldalán. Szentkirályi Alexandra elmondta: az angol-magyar nyelvű dokumentum már Magyarországon is elérhető papír- és digitális alapon is, és egy hét alatt félmillióan szerezték be. Az igazolás csak formailag egységes, az uniós tagállamok saját beutazási szabályokat is megszabhatnak, ezért az utazás előtt érdemes felkeresni a Konzuli Szolgálat honlapját.

  • Július 1-től működik az uniós védettségi igazolás


Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!