2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Közelünkben a Kelet 03:00

Belföld

Jobbik: A szocialisták mintegy beismerték, csaltak

Nem emeltek kifogást, ezzel a Jobbik szerint elismerték, hogy csaltak a nagykátai önkormányzati választáson a szocialisták.

A párt országgyűlési képviselőjelöltje azt mondta, az MSZP-sek nem kifogásolták a helyi választási bizottság határozatát, amely szerint szervezetten utaztattak választókat a szavazókörökbe. Csanádi Gábor emlékeztetett, a vasárnapi voksolás után a Jobbik tett feljelentést, mert delegáltjuk látta, hogy az MSZP helyi elnöke autójával vitte a választópolgárokat szavazni. Az ügyben a Pest Megyei Főügyészség választás rendje elleni bűntett miatt nyomozást indított. „A szocialisták mintegy beismerő vallomást tettek, hogy valóban elkövették a választási csalást és a kampánycsendsértést, hiszen ezt a részt nem kifogásolták a területi választási bizottsághoz beadott kifogásukban, csupán a másik, független jelölt gyanú szerint elkövetett csalását” – mondta Csanádi Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

A Vezércikk mai adásában többi között szó volt Clark tábornok a Soros-hálózatot leleplező rejtélyes videójáról, a baloldal 860 millió forintba kerülő kéretlen sms-eiről, Gyurcsány fenyegetőzéséről és a bővítéspárti magyar EU-elnökségről.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!