2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Csernobil öröksége: a Zóna

Következik:

Napi aktuális 04:40

Belföld

Jelentősen romlott a levegő minősége a fővárosban

A Karácsony-féle városvezetés tétlenül szemléli a budapesti közlekedés összeomlását - összegzi az Origo. A lap beszámol arról, hogy több, erősen egészségkárosító anyag koncentrációja is nőtt Budapesten az elmúlt évekhez képest, ez pedig összefüggésben állhat azzal, hogy az új városvezetés több, útlezárásokkal járó beruházást indított egymással párhuzamosan. A cikk kiemelte: bár egyre nő a közfelháborodás, ez sem készteti cselekvésre a fővárost. Számos szakember mellett az átfogó koncepciót hiányolja a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület elnöke is. Dorner Lajos szerint a sávok újraosztásával, a lámpaprogramok változtatásával, kerülőutak kijelölésével kellene operálni. Az elnök arra is felhívta a figyelmet, hogy az autósokat is inkább a közösségi közlekedés igénybevételére kellene buzdítani.

  • Jelentősen romlott a levegő minősége a fővárosban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!