2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Jelentősen romlott a közbiztonság Miskolcon

  • Jelentősen romlott a közbiztonság Miskolcon

Szabad utat kaptak a kéregetők Miskolcon - állítja a helyi Fidesz. A nagyobbik kormánypárt szóvivője szerint az utóbbi egy évben jelentősen romlott a közbiztonság a városban, egyre kevesebb a rendőr, és egyre több a kábítószeres, vagy a kéregető. A baloldali városvezetés a pénzhiányra hivatkozik, a Fidesz szerint azonban a gócpontok felszámolása nem pénzkérdés.

A baloldali városvezetés elismerte, hogy csökkent a rendészek száma, de a Velünk a Város képviselője szerint ez a kormány hibája.

A helyi Fidesz szóvivője emlékeztetett, hogy a városi rendészetnél 40-nel dolgoznak kevesebben, mint egy éve. Hollósy András szerint annak, hogy a baloldali városvezetés a közbiztonságon akar spórolni, a helyiek látják kárát.

A kormánypártok miskolci frakciója azt javasolja, hogy a városvezetés szüntesse meg azokat a gyülekezőhelyeket, ahol a hajléktalanok és kéregetők nagyobb számban csoportosulnak, emellett pedig fokozza a járőrszolgálatok jelenlétét.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Rétvári Bence szerint felelőtlenek az oltásellenes csoportok + videó

Rétvári Bence szerint felelőtlenek az oltásellenes csoportok + videó

A parlamenti államtitkár hangsúlyozta: "Láthatóan idén sokkal több eljárást indítottak az oltások ellen és sokkal szervezettebbek. Álhíreket terjesztenek, részletes leírásokat tesznek közzé az interneten, hogyan kell akadályozni az oltás beadását. Ez óriási felelőtlenség."
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!