2023. 01. 28. Szombat Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Háború Ukrajnában 09:10

Belföld

Jelentősen romlott a közbiztonság Miskolcon

  • Jelentősen romlott a közbiztonság Miskolcon

Szabad utat kaptak a kéregetők Miskolcon - állítja a helyi Fidesz. A nagyobbik kormánypárt szóvivője szerint az utóbbi egy évben jelentősen romlott a közbiztonság a városban, egyre kevesebb a rendőr, és egyre több a kábítószeres, vagy a kéregető. A baloldali városvezetés a pénzhiányra hivatkozik, a Fidesz szerint azonban a gócpontok felszámolása nem pénzkérdés.

A baloldali városvezetés elismerte, hogy csökkent a rendészek száma, de a Velünk a Város képviselője szerint ez a kormány hibája.

A helyi Fidesz szóvivője emlékeztetett, hogy a városi rendészetnél 40-nel dolgoznak kevesebben, mint egy éve. Hollósy András szerint annak, hogy a baloldali városvezetés a közbiztonságon akar spórolni, a helyiek látják kárát.

A kormánypártok miskolci frakciója azt javasolja, hogy a városvezetés szüntesse meg azokat a gyülekezőhelyeket, ahol a hajléktalanok és kéregetők nagyobb számban csoportosulnak, emellett pedig fokozza a járőrszolgálatok jelenlétét.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A holokauszt áldozataira emlékezik a világ

A holokauszt áldozataira emlékezik a világ

A szörnyű veszteség egész Európáé és a világé, a magyar zsidóságot ért veszteség pedig az egész nemzeté - jelentette ki Vitályos Eszter a holokauszt nemzetközi emléknapja alkalmából tartott megemlékezésen. A Kulturális és Innovációs Minisztérium parlamenti államtitkára felidézte: hetvennyolc éve szabadították fel a nácizmus szimbólumává vált lágert, Auschwitz-Birkenaut, ahol minden harmadik áldozat magyar volt.
Telefonos segítség: mondd, hogy koholmány!

Telefonos segítség: mondd, hogy koholmány!

A rendőrség már nyomoz az Eötvös József Gimnáziumban kirobbant botrány miatt, amely szerint félmillió forintért felvételi nélkül is be lehetett kerülni az Eötvös József Gimnáziumba.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!