2022. 10. 07. Péntek Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Jakab Péter kitért a PestiSrácok kérdései elől

Folyamatosan kitért a PestiSrácok kérdései elől Jakab Péter. A Jobbik szóvivője sem a saját, sem a pártja antiszemitizmusával kapcsolatos kérdésekre nem válaszolt, csak azt ismételgette, hogy a PestiSrácoknál megtűrik az antiszemitizmust.

  • Jakab Péter kitért a PestiSrácok kérdései elől

A Jobbik láthatóan teljesen idomult a balliberális hagyományokhoz, a saját származásra hivatkozva osztogatott antiszemita bélyeghez, csakhogy Jakabnak ezúttal is sikerült bemennie a zsákutcába. Ha ugyanis ő a zsidó dédapja miatt nem lehet antiszemita, akkor vajon mi a helyzet a zsidó dédapával és dédanyával rendelkező Ambrózy Áron esetében? Várjuk a Jobbik szóvivőjének következő ötletét, hogyan pukkasztja ki ezt a saját maga által fújt logikai buborékot – írja a Pesti Srácok.

- Innentől kezdve, hogy Ön közösséget vállal egy olyan emberrel, aki mondjuk engem, akit most kérdez, „lehülyezsidózott” effektíve…

– Bocsánat, pont ez az oldal nem vállal közösséget, tehát ennek lett következménye, mint ahogy Oláh Gellértnek is lett következménye. Önöknél soha semminek nincsen következménye. Ez rendben van, erre miért nem válaszol?

–Szávay képviselőtársam éppen lemondott, Ambrózy kollégájukat el fogják küldeni?

– De Bencsik János zsidókat listázott, most ő ül a helyére. Tehát egy zsidóverő után jön egy zsidólistázó. Ez így rendben van?

– Tehát akkor Ambrózy úr maradhat önöknél?
– Bencsik János maradhat önöknél?
– Bencsik János nem zsidózott.

– És ön maradhat a Jobbikban?

– Ezt majd a választók majd eldöntik, látja

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!