2019. május 20.,
hétfő, Bernát, Felícia napja

Jakab Péter kitért a PestiSrácok kérdései elől

Hír TV

2019. február 18., hétfő 21:41, frissítve: hétfő 22:46

Folyamatosan kitért a PestiSrácok kérdései elől Jakab Péter. A Jobbik szóvivője sem a saját, sem a pártja antiszemitizmusával kapcsolatos kérdésekre nem válaszolt, csak azt ismételgette, hogy a PestiSrácoknál megtűrik az antiszemitizmust.

A Jobbik láthatóan teljesen idomult a balliberális hagyományokhoz, a saját származásra hivatkozva osztogatott antiszemita bélyeghez, csakhogy Jakabnak ezúttal is sikerült bemennie a zsákutcába. Ha ugyanis ő a zsidó dédapja miatt nem lehet antiszemita, akkor vajon mi a helyzet a zsidó dédapával és dédanyával rendelkező Ambrózy Áron esetében? Várjuk a Jobbik szóvivőjének következő ötletét, hogyan pukkasztja ki ezt a saját maga által fújt logikai buborékot – írja a Pesti Srácok.

- Innentől kezdve, hogy Ön közösséget vállal egy olyan emberrel, aki mondjuk engem, akit most kérdez, „lehülyezsidózott” effektíve…

– Bocsánat, pont ez az oldal nem vállal közösséget, tehát ennek lett következménye, mint ahogy Oláh Gellértnek is lett következménye. Önöknél soha semminek nincsen következménye. Ez rendben van, erre miért nem válaszol?

–Szávay képviselőtársam éppen lemondott, Ambrózy kollégájukat el fogják küldeni?

– De Bencsik János zsidókat listázott, most ő ül a helyére. Tehát egy zsidóverő után jön egy zsidólistázó. Ez így rendben van?

– Tehát akkor Ambrózy úr maradhat önöknél?
– Bencsik János maradhat önöknél?
– Bencsik János nem zsidózott.

– És ön maradhat a Jobbikban?

– Ezt majd a választók majd eldöntik, látja