2021. június 12.,
szombat, Villő napja

Jakab Péter: A bicikliző Karácsonnyal együtt tud működni a Jobbik

2021. május 6., csütörtök 19:09

Lenézi saját szavazóit Jakab Péter. A Jobbik elnöke, aki a vidéki voksokra hajt azt mondta: az őket támogatók hangadót és életérzést akarnak, és sok esetben meg tudnak ennyivel elégedni.

Igen kínosan érezhette magát a Jobbik elnöke amikor Ozsvát Zsolt YouTube műsorában szembesítette önreklámjával a nép egyszerű gyermekének szerepében tetszelgő politikust.

Jakab pártja jövőéről és az előválasztásról is beszélt a korábbi valóságshow szereplőnek. A pártelnök lenézően beszélt saját szavazóbázisáról. Szerinte azok akik őket támogatják csak „egy hangadót, egy életérzést, és az életérzés mögött egy felmutatható programot” akarnak, és sok esetben meg tudnak ennyivel elégedni. Ezzel magyarázta azt is, hogy sokan nem tudják kik is alkotják a pártot.

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje szerint az előválasztás szükséges, ahogy az is, hogy a DK- Gyurcsány Ferenc feleségét indítja a miniszterelnök-jelölti helyért.

Jakab többször is jelezte, igazi riválisának nem a DK-s jelöltet, hanem Karácsony Gergelyt tartja.

Karácsony Gergely indulását hivatalosan még nem jelentették be – bár az ellenzéki pártok nyíltan beszélnek erről. Karácsony viszont korábban többször jelezte, hogy neki nincsenek kormányfői ambíciói.

HírTV

x
Rendkívüli hír